PTS 31

De splinternieuwe PTS 31

Het bewijs dat oogstrelend design en optimale functionaliteit uitstekend samen kunnen gaan. In dit ontwerp van Vripack is de familieband met onze PTS 26 goed te herkennen en toch heeft het schip een duidelijk eigen uitstraling. Bij de ontwikkeling is, naast het beperken van onderhoud, veel aandacht besteed aan het zo effectief mogelijk gebruiken van ruimte. In de kuip zijn creatieve oplossingen gevonden voor de kuiptafel die is weg gewerkt in de vloer. Tevens zijn de stoelen zodanig ontworpen, dat met een handomdraai de stoelen kunnen worden omgevormd tot 2 sits bankjes. De kajuit is licht en heeft stahoogte. Zowel de keuken als de natte cel met douche zijn ruim. Het interieur wordt modulair gebouwd, zodat optimaal kan worden ingespeeld op de wensen van de nieuwe eigenaar.Voor wat betreft het onderwaterschip is gekozen voor semi planeren. Als gevolg hiervan kan zowel bij hogere als lage snelheid uitstekend worden gemanoeuvreerd.

Ten aanzien van de aandrijving is gekozen voor de kwaliteitsmotoren van Steyr, variërend van 75 tot 279 PK.  Speciaal voor de PTS 31 hebben wij voorts een elektrische aandrijving ontwikkeld, die geheel stand alone op de schroefas is geplaatst achter de primaire aandrijving.  Hiermee kan probleemloos enkele uren in volledige stilte worden gevaren.

De PTS 31 is een opvallende verschijning, een symbiose van klassiek en modern. Dit maakt haar tijdloos en biedt de gelegenheid te varen om een mooi schip zonder concessies te hoeven doen aan comfort of functionaliteit.

Een PTS 31 ligt altijd klaar voor een proefvaart!

Proefvaart aanvragen

U bent van harte welkom om met ons een proefvaart te maken. Ook kan u een actuele prijslijst aanvragen.

Scroll naar boven