PTS 26

De multifunctionele 8 meter lange bakdekkruiser.

Een Nederlands topdesign van Vripack. Meer dan 90 schepen varen er rond in diverse Europese landen. Het schip wordt door onze eigen vakmensen gebouwd in Nederland. Door gebruik van hoogwaardige materialen als Esthec voor het dek is onderhoud vrijwel nihil.

De functionaliteit uit zich in een grote kuip voor ruim 8 personen, waarmee de beleving van een sloep wordt verkregen. De kajuit beschikt over een ruim 2 persoons bed, volwaardige keuken met koelkast en natte cel met afsluitbaar toilet. Op het achterdek kan een zonnedek geplaatst worden, waarmee 2 extra slaapplaatsen worden gecreëerd. Het semi-planerende onderwaterschip is zo ontworpen dat afhankelijk van de aandrijving tussen 8 en 24 knopen kan worden gevaren.

De PTS 26 wordt standaard zeer compleet geleverd, met buiskap, dekzeil, zwemplateau, kussens, 10 m2 Esthec dek, koelkast, 2 gaspitten en spoelbak. Het motorgamma loopt van 42 pk t/m 200 pk. Het schip kan van alle mogelijke comfort worden voorzien, waaronder verwarming, navigatie, boiler, omvormer, statent, extra koelkast etc. De PTS 26 is met zijn prijs/kwaliteitverhouding de meest complete weekender in haar klasse.

Filmpjes

Proefvaart aanvragen

U bent van harte welkom om met ons een proefvaart te maken. Ook kan u een actuele prijslijst aanvragen.

Scroll naar boven