PTS 26 - Statement Marine
11
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

PTS 26

De PTS 26 is multifunctionele 8 meter lange bakdekkruiser. Een Nederlands topdesign van Vripack. Sinds 2008 hebben wij meer rond 80 modellen van de PTS 26 gebouwd, allen naar de wensen van de eigenaar. Naast Nederland, varen er PTS 26 in Duitsland, Zwitserland en Engeland. Ons team is in de loop der jaren gegroeid tot 9 personen. Elk schip wordt van casco tot eindproduct met zorg gebouwd op onze werf te Schagen. Bij de bouw is veel aandacht besteed aan kwaliteit van de materialen en onderdelen, alsmede het beperken van onderhoud. Van jaar tot jaar is het schip op vele punten aangepast en opgewaardeerd zodat de PTS 26 klassiek oogt, doch eigentijds blijft. De ruime kuip biedt genoeg ruimte voor 8 volwassenen. In de kuip kan met een handomdraai een groot zonnebed worden geplaatst, die vanzelfsprekend ’s nachts tevens kan dienst doen als 2 persoons bed. De kajuit beschikt over een tafel rondzit die is om te bouwen tot kingsize bed. Eventueel kan voor een permanent bed worden gekozen. Hiernaast beschikt de PTS 26 over een volwaardige keuken met 2 pits gasstel, koelkast en spoelbak.  De toiletruimte met elektrisch toilet is afsluitbaar en biedt meer dan voldoende ruimte.

Het semi-planerende onderwaterschip is zo ontworpen dat onder alle omstandigheden goed kan worden gemanoeuvreerd en afhankelijk van de aandrijving tussen 8 en 24 knopen kan worden gevaren. De PTS 26 wordt standaard zeer compleet geleverd, met buiskap, dekzeil, zwemplateau, kussens, 10 m2 Esthec dek, koelkast, 2 gaspitten en spoelbak. Het motorgamma loopt van 42 pk t/m 200 pk. Het schip kan van alle mogelijke comfort worden voorzien, waaronder verwarming, navigatie, boiler, omvormer, hoge dektent, extra koelkast etc.

Kortom de PTS 26 is de meest complete weekender in zijn klasse!

U bent van harte welkom om met ons een proefvaart te maken. Ook kan u een actuele prijslijst aanvragen.