Over ons

Statement Marine is opgericht in 2007 te Schagen

actief in de nieuwbouw van pleziervaartuigen.  De productie versie van onze PTS 26 werd geïntroduceerd in 2008.  Sindsdien is jaarlijks geïnnoveerd waarmee het schip, hoewel klassiek gelijnd, toch eigentijds is en technisch volledig up to date.

De PTS 26 is getekend door Vripack Naval Architects te Sneek en bedoeld als een volwaardige weekender. In 2017 hebben wij de grotere zus geïntroduceerd, te weten de PTS 31. Dit schip is eveneens getekend door Vripack, waardoor de familieband gemakkelijk is te herkennen. Dit half planerende schip is sportief, klassiek gelijnd en hoogwaardig met moderne materialen. Door de grotere lengte, breedte en hoogte kon ten opzichte van onze PTS 26, de functionaliteit fors worden uitgebreid. De PTS 31 is dan ook van alle gemakken voorzien!

In de komende periode leggen wij ons toe op de ontwikkeling van de PTS 22, de eerste design schetsen zijn te zien op onze site.

Statement Marine produceert volledig op de eigen werf. Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en servicegerichtheid. Onze kleinschaligheid maakt het mogelijk flexibel te zijn in de aanbouw van het schip. Hierdoor is geen schip exact hetzelfde en sluiten onze schepen altijd goed aan bij de wensen van de klant.

Als u nieuwsgierig geworden bent; u bent altijd welkom voor een kop koffie en een rondleiding door onze werf !

Scroll naar top