Feest bij Statement Marine

Feest bij Statement Marine

Nieuwsbrief maart 2018

Dit keer niet zomaar een nieuwsbrief, maar een uitnodiging. Statement Marine bestaat 10 jaar, dus het is tijd voor een feestje !

In 2008 zijn we begonnen met de bouw van de eerste productie variant van de PTS 26. In aanvang met ingehuurd personeel, vanuit een tijdelijk gehuurde hal in Schagen.  Hoewel de timing, gezien de conjunctuur misschien niet het allerbest was, sloeg de PTS 26 vanaf de eerste introductie goed aan.  We ware hierdoor in de gelegenheid snel te groeien.

In de jaren erna zijn we verhuisd naar een eigen locatie aan het water, hebben we het tijdelijk personeel vast aangenomen en onze activiteiten verbreed. Tegenwoordig houden we ons naast de nieuwbouw tevens bezig met winterstalling, onderhoud, refit en hebben we zelfs een kleine winkel.  Een allround watersportbedrijf dus. Maar de liefde voor nieuwbouw is altijd gebleven. De PTS 26 wordt jaarlijks geïnnoveerd en blijft hierdoor up to date. Ook elders in Europa slaat de PTS 26 goed aan.

We gaan binnen Statement Marine nooit over één nacht ijs, en hebben onze tijd genomen om samen met Vripack een grote zus te ontwikkelen. Dit nieuwe schip moest, net als de PTS 26 onderscheidend zijn binnen het reeds aanwezige aanbod. De perfecte mix tussen innovatie, functionaliteit en uitstraling. Al met al zijn we ruim 2 jaar bezig geweest om tot in het kleinste detail te komen tot een schip waar wij trots op zijn. Nu is het zover ! De eerste 2 PTS 31 zullen deze lente te water gaan.
Wij combineren dus ons jubileumfeest met de presentatie van deze 2 schepen.

Wat is er te doen :

U bent 7 april 2018 van harte welkom op onze werf te Schagen. Er is vrije inloop vanaf 15.00 uur en wij sluiten af rond 20.00 uur. Wij presenteren de nieuwe PTS 31, verzorgen rondleidingen en hebben gelegenheid tot een stukje varen met zowel de PTS 26 als de PTS 31. Tevens vertellen u graag over de status van ontwikkeling van de PTS 22. Een en ander vanzelfsprekend onder het genot van muziek, een hapje en een drankje en een kleine expositie van beeldend kunstenaar Stefan Yordanov.  Omdat we graag zicht willen hebben op de te verwachten genodigden, opdat wij hiermee rekening kunnen houden met varen en presentaties, stellen wij het zeer op prijs indien u via onze website https://statementmarine.nl/deelnemen-feest/  laat weten of u van onze uitnodiging gebruik wilt maken.

Graag tot 7 april !

 

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll naar boven