PTS 31 - Statement Marine
278
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-278,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
pts31

PTS 31

Onze volgers weten het al langer; momenteel wordt druk gewerkt aan onze prachtige nieuwe PTS 31. Graag informeren wij u over de voortgang. De mallen zijn klaar en de twee eerste schepen worden vanaf 15 maart 2017 in aanbouw genomen. Voor deze bouw hebben we 4 maanden uitgetrokken zodat in juli 2017 een feestelijke te waterlating kan worden georganiseerd!

De afgelopen maanden is druk gewerkt aan de technische invulling. Zo kunnen we melden dat een motorgamma zal worden geboden van Steyr, in de range van 85 tot 279 PK, waarmee snelheden van 15 tot 45 km per uur zullen kunnen worden behaald. Optioneel zal kunnen worden gekozen voor een Mastervolt Drivemaster elektrisch aandrijving op de as, waarmee zowel “stil” als “op de motor” zal kunnen worden gevaren. Uniek in dit segment!

Over het ontwerp is lang en zorgvuldig nagedacht: de uitstraling is modern en klassiek tegelijk. De functionaliteit is breed (van 2 tot 6 slaapplaatsen) met een volwaardige keuken en natte cel inclusief douche. Ook over het comfort is alles goed uitgedacht; stahoogte in de kajuit, voldoende lichtinval, toegankelijkheid van dek en spiegel, goede entree van zowel het schip zelf als de kajuit en een elektronisch neerklapbare spiegel.

Voor de echte watersporter blijft natuurlijk het belangrijkst: vlotte vaareigenschappen, stabiel vaarcomfort door het semi planerende onderwaterschip en direct en gemakkelijk manoeuvreren (ook bij lage snelheid) dankzij de kennis op gebied van onderwaterontwerp van Nautisch Architect Vripack.

Bij de bouw zal worden toegezien op de allerbeste afwerking en duurzame, meest natuurlijke materialen. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van de laatste technische snufjes, onder de stringente voorwaarde van volledige betrouwbaarheid.

Wij leggen al onze kennis, vakmanschap en liefde voor het vak in dit mooie nieuwe schip. Oog voor detail is hierbij de sleutel. Flush kikkers, Esthec dekaankleding, hoogwaardig in Nederland verwerkt RVS, volledig in eigen beheer en op eigen werf vervaardigde meubels, ramen, keuken en kajuitafwerking.

Van flush verzonken kikkers, tot Esthec dekaankleding, van stuwdruklagerplaat tot draadloze dodemansknop, van digitaal dashboard tot in de vloer verzonken kajuittafel. We kunnen niet wachten onze nieuwe telg in levende lijve te mogen presenteren !

Mocht u interesse zijn gewekt; kom gerust een keer langs om de vordering van de bouw te komen aanschouwen of meld u aan voor de introductie in juli 2017 !

Er is nog geen videomateriaal beschikbaar.

Er zijn momenteel geen specificaties beschikbaar.

Er is momenteel geen brochure beschikbaar.

Er is momenteel geen proefvaart of prijslijst beschikbaar.